Reviews van workshopdeelnemers

Over Natuurfotografie in de Oostvaardersplassen

22 april 2017
“Ik heb genoten van de workshop, de begeleiding was goed en plezierig . De omgeving prachtig.” A.D.

31 maart 2017
“Ik ben zeer tevreden over de inhoud en bruikbaarheid van de workshop. Prettige sfeer en een ongedwongen leerzame aanpak. Veel handige tips mogen ontvangen. De gekozen lokatie bood veel variatie en bleek prima geschikt te zijn om praktijk ervaring op te doen. Deze workshop zou ik zeker aanbevelen aan anderen.” T.H.

ovp-200816-66_web14 januari 2017
“Ik heb een heerlijke ochtend gehad, waar ik het nodige geleerd heb over de manier waarop je de camera het best kunt instellen en op welke manier je het best de compositie kunt bepalen.” A.S.

 

Over Natuurfotografie in de Biesbosch

26 maart 2017276a0173_web
“Het was zeer leerzaam. Veel geleerd over camera-instellingen en hoe mooie foto’s te maken.” K.K.

10 december 2016
“Het was erg inspirerend en leerzaam. De workshopleider gaf achtergrondinformatie over de Biesbosch en vervolgens heel veel tips en trucs over het fotograferen in en van de natuur.” K.B.

bieschbosch-mdb_720x480_web14 augustus 2016
“De workshop is goed bevallen. Qua theorie was er voor mij niet zo veel nieuws te beleven, maar met name de praktijk maakte de dag goed. Veel nieuwe ideeën opgedaan! De workshopleider had veel eigen verhalen en ervaring. Dat maakt zo’n dag interessant.” P.M.

 

Over Creatieve natuurfotografie

ek_wieden_crea_

9 april 2017
“Ik vond het een leerzame workshop, veel tips gehad en het was zeer praktijkgericht. Het was mede door het prachtige weer een creatieve dag.” B.F.

4 maart 2017
“Hierbij wil ik laten weten dat ik het een zeer inspirerende workshop vond! De fotograaf was heel betrokken, rustig en had aandacht voor iedereen.” M.B.

leuvenumse-beek_ek_20151027_4636_web23 oktober 2016
“De workshop is mij prima bevallen. We werden uitgedaagd om van alles te proberen en de workshop was goed opgebouwd met korte, overzichtelijke opdrachten. De workshopleider was niet meteen tevreden en dat waardeer ik, omdat je op die manier echt wat kunt leren.” T.K.

 

Over Macrofotografie

Creatieve macrofotografie9 april 2017 (Creatieve macrofotografie)
“Zeer leerzame workshop. Veel geleerd, niet te theoretisch. Veel nuttige en handige tips en ook inzicht gekregen in de verschillende aspecten van de macrofotografie. Steeds persoonlijke evaluatie van iedere taak. Mooie locatie. Zeer mooie foto’s gemaakt. Ben benieuwd naar de andere workshops.” W.B.

12 februari 2017 (Orchideeën Hoeve)
Het was een erg leerzame en leuke dag, op een prachtige locatie. We zijn allemaal voorzien van informatie, tips en tricks die van belang zijn voor het maken van mooie foto’s. Ik heb genoten!! Graag tot een volgende keer, bij een andere workshop.” A.T.

Nonnetje op het strand - Slikken van Voorne6 november 2016 (Slikken van Voorne)
“Nat, koud, leerzaam, leuk, voor herhaling en verdieping vatbaar 👍🏻” G.V.