Reviews van workshopdeelnemers

Landschapsfotografie

6 april 2018 op de Posbank
“Een bijzondere leerzame workshop op een mooie lokatie en geleid door een vriendelijke kundig en gedreven man die altijd bereid was het nog een keer uit te leggen als dat nodig was. Wat mijzelf betreft kijk ik uit naar nog meer workshops, want dit was niet mijn laatste.” A. de H.

7 april 2018 in de Oisterwijkse bossen en vennen
“Ik heb genoten van de workshop. Veel geleerd. Perfecte workshopleider, hij legde alles heel goed uit. Veel dank!!!” van den B.

7 april 2018 aan de Friese Waddenkust
“De workshop was voor mij inspirerend. Een uitnodigende natuurlijke omgeving, goede fotografische informatie en interessante tips. Met name het gedeelte over filtergebruik was voor mij vernieuwend. Ik kan hier zeker verder mee!” A.B.

 

Creatieve natuurfotografie

ek_wieden_crea_

7 april 2018 Bosanemonen
“Professioneel, aansluiten bij ieders mogelijkheden, leren door ervaren, positieve feedback met de nodige tips, losjes, humor. Dit is mijn prettige ervaring van de workshop met een even zo prettige workshopleider.” J.V.

7 april 2018 Bosanemonen
“Ik vond het een zeer interessante workshop. Goede uitleg en veel beter leren kijken naar het onderwerp en de omgeving.” R.O.

13 augustus 2017
“Ik vond het een goede workshop. Systematisch werd het opgebouwd en je wordt uitgedaagd het te proberen. Dat geeft uiteindelijk de ervaring (en voldoening!).  Het fijnste vond ik de individuele feedback op gemaakte foto’s door de workshopleider: daar leer je uiteindelijk het meeste en het snelste van.” H.F.

 

Filtergebruik bij landschapsfotografie

4 november 2017276a0173_web
“De workshop was goed geregeld en erg inspirerend. We kregen goede uitleg, we werden afzonderlijk goed bijgestaan en de locatie was ook mooi en geschikt. Kortom, een workshop waar ik met plezier aan terug denk.” M. van K.

27 mei 2017
“De workshop was prima verzorgd, in alle opzichten. Bijzonder leerzaam, en prettig dat er veel materiaal beschikbaar was om uit te proberen. De workshopleider is een bevlogen man en weet veel van de materie.” P.E.